Vi er 2 generasjon som driver gården Opdal i Trøgstad. Familien kjøpte gården i 1964 og har siden da utviklet driften. Sunne og Helge Maurtvedt kjøpte gården Opdal i 1964, og begynte eggproduksjon på slutten av 60 årene.

Usefull links

Contact us

Blogg

Her er «vedfyringens ABC»

Hvorfor har størrelsen på veden betydning? Hvor viktig er egentlig pipa? Og hvordan fyrer du best mulig i den gamle ovnen på hytta?

Fakta om ved

Ved bruk av det nye omsetningssystemet for ved kan man enkelt prise veden per kWh.

EGG OG HOLDBARHET

Ifølge datostemplingen har egg en holdbarhet på 28 dager, men det skyldes et europeisk regelverk. Norske egg er trygge og gode mye lenger enn det datostemplingen tilsier. Det er derfor ingen grunn til å kaste eggene, selv om de ifølge eggekartongen har gått ut på dato. Eggene smaker godt og er helt trygge å spise…