Vi er 2 generasjon som driver gården Opdal i Trøgstad. Familien kjøpte gården i 1964 og har siden da utviklet driften. Sunne og Helge Maurtvedt kjøpte gården Opdal i 1964, og begynte eggproduksjon på slutten av 60 årene.

Usefull links

Contact us

OM OSS
OM OSS
-Om maurtvedt-

Vi er 2 generasjon som driver gården Opdal i Trøgstad. Familien kjøpte gården i 1964 og har siden da utviklet driften.
Sunne og Helge Maurtvedt kjøpte gården Opdal i 1964, og begynte eggproduksjon på slutten av 60 årene.
Nå har Ole tatt over driften, og fortsetter driften med høner, jord og skog.

Ole’s mor Sunne startet tidlig å kjøre til Økern i Oslo for å selge eggene hønene produserte, hun stod på Økerntorvet sammen med de andre bøndene, og solgte sine egg til kjøpmenn, og grossister. Fra slutten av 70-tallet og 20 år fremover solgte de eggene til Prior, og Noregg.
I 1996 begynte Sunne å selge eggene fra gården på Økern igjen. Det ble da kjøpt inn sorteringsanlegg, og ny lastebil. Hun stod på utetorvet hele året. Fra 2008 fikk vi plass inne i Økern Torvhall, noe som gjorde hverdagen lettere.  I 2010 byttet vi sorteringanlegget i eggepakkeriet, maskinen er effektiv, og ga oss fra dag 1, meget god kvalitet på eggene. Fra 2012 tok vi over driften av gården.

Gården har skog, og den har hele tiden vært en del av driften.  Ole’s far Helge har likt å jobbe i skogen, og produserte både ved og juletrær. Når Ole ble 18 år og fikk tatt lastebillappen begynte han med å distribuere veden i Oslo. Dette gjør Ole fortsatt, han reiser til Oslo på ettermiddagen for å levere tørr og fin ved til kundene.

Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping